AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi batarken görmek

Kahve falında gemiyi batarken görmek

Kahve falında gemiyi batarken görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sevdiğine kavuşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyi batarken gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Kahve falında gemiyi batarken görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayı batarken görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında çamura batarak yürümek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında güneşi tersten batarken görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kederlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş batarken görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, arabuluculuk yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşi batarken görmek ileride çok zengin biri olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gemi görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir