AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kavgası görmek

Kahve falında ayı kavgası görmek

Kahve falında ayı kavgası görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı kavgası gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Kahve falında ayı kavgası görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hasta ise şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıyla kavga etmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında evde ayı görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayı oynadığını görmek önemli işlere imza atacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Kahve falında ayıya yardım etmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında ayıya ateş etmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ayı izi görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir