AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç boyamayı düşünmek

Kahve falında saç boyamayı düşünmek

Kahve falında saç boyamayı düşünmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, beddua ve ah alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında saç boyamayı düşünmek gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında saç boyamayı düşünmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öleceğini düşünmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşündüğün insanı görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmeyi düşünmek büyük bir tartışma yaşayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında intiharı düşünmek çoluk çocuğa karışacağına, işlerin bir anda azalacağına inanılır.

Kahve falında kanser olduğunu düşünmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir