AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye borç vermek

Kahve falında sevgiliye borç vermek

Kahve falında sevgiliye borç vermek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye borç vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Kahve falında sevgiliye borç vermek kısmetli kapıların açılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulmaktadır.

Kahve falında borcunu geri almak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında borcun olan kişiyi görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında borç verip alamamak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin borç ödediğini görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında birisine borçlu olmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında borç toplamak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir