AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine borçlu olmak

Kahve falında birisine borçlu olmak

Kahve falında birisine borçlu olmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine borçlu olmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında para borç vermek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Kahve falında borcun olan kişiyi görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çok borçlu olduğunu görmek onu cesaretlendireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini borçlu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bankaya borç ödemek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının borcunu görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında borç para vermek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir