AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin esini görmek

Kahve falında sevgilisinin esini görmek

Kahve falında sevgilisinin esini görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin esini gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında sevgilisinin esini görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet eder.

Kahve falında esinden aldatmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında vefat etmis esini görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esinden ayrildi gini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye kızmak önemli bir makama terfi alacağına, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi sevgiliyle tanıştırmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir