AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak görmek

Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak görmek

Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisini görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek kazançtan yana kara geçeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşınla görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir