AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmis esini görmek

Kahve falında vefat etmis esini görmek

Kahve falında vefat etmis esini görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, eksiklerinin farkına varacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, insanlarla tartışacağına, düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında vefat etmis esini gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında vefat etmis esini görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin esini görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esinden ayrildi gini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esinden aldatmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş anneyle konuşmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş babayla konuşmak eline yeni fırsatların geçeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş babayı görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş dedeni görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir