AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini kucaklamak

Kahve falında sevgilisini kucaklamak

Kahve falında sevgilisini kucaklamak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini kucaklamak gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini kucaklamak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında sevgili kucaklamak yaşamının yoluna gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek kucaklamak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadını kucaklamak mevki kazanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işarettir.

Kahve falında aslanı kucaklamak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir