AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini evli görmek

Kahve falında sevgilisini evli görmek

Kahve falında sevgilisini evli görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yarar sağlamayacağına, birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini evli gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini evli görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli biriyle sevgili olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evli erkekle sevgili olmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin evli olduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çıkış yolları bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle evli olmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir