AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, şansa, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olduğunu öğrenmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bundan hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin evli olduğunu öğrenmek dertlerinin günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin evli olduğunu öğrenmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin seni aldattığını öğrenmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin aldattığını öğrenmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir