AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak hayallerin gerçekleşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanıltıcı etkilere açıksınız.

Kahve falında evliyken eski sevgili görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini evli görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında evliyken eski sevgiliyi görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında evli olan eski sevgiliyi görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli eski sevgiliyi görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olduğunu görmek kazançlı bir adım atılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir