AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin evli olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yatırımların heba olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, aileyle iş yapmayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Kahve falında evli olan eski sevgiliyi görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle evli olduğunu görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Kahve falında evli biriyle sevgili olmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle evli olmak kazancının bereketleneceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında evli biriyle sevgili olduğunu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evli sevgili görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle evli olmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir