AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşımın sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşımın sevgilisini görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisini gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşını görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ilim irfan öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir