AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini ağlarken görmek

Kahve falında sevgilisini ağlarken görmek

Kahve falında sevgilisini ağlarken görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sonra kendi işini kuracağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, daha fazla yakınlaşacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini ağlarken gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında ağlayan eski sevgili görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan sevgiliyi görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan sevgili görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisini ağlayarak görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, şansının artacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini ağlarken görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ağlaması görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini ağlarken görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayırla yad etmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir