AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan sevgili görmek

Kahve falında ağlayan sevgili görmek

Kahve falında ağlayan sevgili görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan sevgili gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Kahve falında eski sevgilini ağlarken görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ağlayarak ayrılmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayan sevgili görmek kötü yönde hareket edeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini ağlarken görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini ağlarken görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan eski sevgili görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ağlaması görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir