AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek

Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek

Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, dinden çıkacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili ağlarken gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Kahve falında ağlayan eski sevgiliyi görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan eski sevgili görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek mülkiyetinin de artacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini ağlarken görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini ağlarken görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisini ağlayarak görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşını ağlarken görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir