AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini ağlarken görmek

Kahve falında sevgilini ağlarken görmek

Kahve falında sevgilini ağlarken görmek dertlerin sonlanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini ağlarken gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi ağlarken görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden ağlayarak ayrılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini ağlarken görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini ağlayarak görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan eski sevgiliyi görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan eski sevgili görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan sevgiliyi görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir