AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini görmek

Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini görmek

Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Kahve falında arkadaşına yalan söylemek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında yalan söylediğini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, geriye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini görmek rahat geçinerek yaşayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yalan söylediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında birine yalan söylemek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalettir.

Kahve falında birinin size yalan söylediğini görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir