AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden yüzük almak

Kahve falında sevgilisinden yüzük almak

Kahve falında sevgilisinden yüzük almak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinden yüzük almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yüzük takmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya inanılır.

Kahve falında sevgiliye yüzük almak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili ve yüzük görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin elinde yüzük görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir