AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek biraz olsun hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinden mesaj gelmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mesaj geldiğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir