AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesaj geldiğini görmek

Kahve falında mesaj geldiğini görmek

Kahve falında mesaj geldiğini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden mesaj gelmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işaret eder.

Kahve falında mesaj geldiğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir