AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinin ayrıldığını görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, güzel bir evliliğe inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini görmek hacetinizin giderilmesine, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir