AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek mallarının artacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, yanlış yollardan döneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin ayrıldığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kavga etmek ayrılmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliyi görmek insanların hayır dualarının alınacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir