AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında sevgilinin kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında sevgilinin kolunun koptuğunu görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kolunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kolunun koptuğunu görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kollarında ölmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir