AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin fotoğrafını görmek

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını görmek

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek maddi yükümlülüklerin artacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden fotoğraf almak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını çekmek sağlığın da bozulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir