AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak manevi huzurdan da nasipleneceğine, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evlendiğini duymak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evlendiğini duymak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında birinin evlendiğini duymak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, azap çektiğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir