AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evlendiğini duymak

Kahve falında başkasının evlendiğini duymak

Kahve falında başkasının evlendiğini duymak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin evlendiğini duymak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin evlendiğini duymak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin evlendiğini duymak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlendiğini duymak hiçbir sorun yaşanmayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında evli birinin evlendiğini duymak işlerindeki karın artacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir