AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendinden emin adımlar atacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak hayıflanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin evlendiğini duymak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle evlendiğini görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle evlenmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir