AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işarettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak gün yüzü görmeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği ekmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayçiçeği dikmek kazançlı işler yapılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği bahçesi görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayçiçeği yediğini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir