AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin başka biriyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevgilinin başka biriyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevgilinin başka biriyle öpüştüğünü görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, huzur ve saadet bulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini başkalarıyla görmek borcunun çok olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir sevgili görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle öpüştüğünü görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek işlerin büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir