AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, işlerinin yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir