AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisine aşık olmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden başkasına aşık olmak patron koltuğuna geçeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye aşık olmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak şansın ve kısmetin kapanacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir