AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak böylece hayata yeniden sarılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza aşık olmak keder yaşayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızla öpüşmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızı görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olunan kızı görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın kıza aşık olmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında gördüğü kıza aşık olmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir