AnaSayfa / Genel / Kahve falında para aldığını duymak

Kahve falında para aldığını duymak

Kahve falında para aldığını duymak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında para aldığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında para aldığını duymak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, daha zengin hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin aldattığını duymak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin aldattığını duymak ekmeğin kesileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ev aldığını duymak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin aldattığını duymak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını duymak neredeyse kahrolacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin seni aldattığını duymak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev aldığını duymak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir