AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini ve ailesini görmek

Kahve falında sevgilini ve ailesini görmek

Kahve falında sevgilini ve ailesini görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, güzel haberlerin alınacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini ve ailesini gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek kazançsız işler peşinde olmaya, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle aileni tanıştırmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini ve ailesini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kimseden korkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir