AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiline kızmak

Kahve falında sevgiline kızmak

Kahve falında sevgiline kızmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, güzel günlerin geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiline kızmak gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında sevgilinin kızdığını görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kızdığını görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye kızmak sözlerinden çıkmayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kızdığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiline kızmak maddi kayıpların sona ereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye kızmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisine kızmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana kızmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir