AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kızdığını görmek

Kahve falında sevgilinin kızdığını görmek

Kahve falında sevgilinin kızdığını görmek ferahlığa çıkacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hafifleyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin kızdığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında sevgilisinin kızdığını görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye kızmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiline kızmak hanesine bolluk geleceğine, düşmanlarımızı alt etmeye yorulur.

Kahve falında sevgilisine kızmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kızdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin kızdığını görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye kızmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine kızmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir