AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden tokat yemek

Kahve falında sevgiliden tokat yemek

Kahve falında sevgiliden tokat yemek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden tokat yemek gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında sevgiliden tokat yemek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden tokat yemek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinden tokat yemek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiline tokat atmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak aile içinde de bereketin artacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisine tokat atmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir