Kahve falında ölmüş babadan para istemek

Kahve falında ölmüş babadan para istemek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babadan para istemek gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında babadan para istemek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babadan para istemek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında babadan yardım istemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasından helallik istemek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında kızı babasından istemek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babasından yardım istemek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında babadan helallik istemek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden para istemek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top