AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden para aldığını görmek

Kahve falında sevgiliden para aldığını görmek

Kahve falında sevgiliden para aldığını görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden para aldığını gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliden para aldığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının para aldığını görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla para aldığını görmek kırgınlık yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasından para aldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında bankadan para aldığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Kahve falında para aldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında para aldığını duymak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında altın para aldığını görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir