AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden meyve almak

Kahve falında sevgiliden meyve almak

Kahve falında sevgiliden meyve almak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliden meyve almak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında sevgiliyle meyve yemek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliden meyve almak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında murt meyvesi görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş meyve kasası görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve satmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve sattığını görmek ün sahibi olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında ağacından meyve yemek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir