AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden evlilik teklifi almak

Kahve falında sevgiliden evlilik teklifi almak

Kahve falında sevgiliden evlilik teklifi almak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliden evlilik teklifi almak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden evlilik teklifi almak iyileşeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden evlilik teklifi almak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında evlilik teklifi görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evlilik teklif almak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında evlilik teklif etmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir