AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı dondurma görmek

Kahve falında çikolatalı dondurma görmek

Kahve falında çikolatalı dondurma görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, terfi alacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı dondurma gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında çikolatalı dondurma görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata dondurma görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, üzüntü yaşamaya delalet eder.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalet eder.

Kahve falında dondurma yaptığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sade dondurma yemek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde dondurma görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine inanılır.

Kahve falında dondurma yemek istemek çok başarılı işlere imza atacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı dondurma yemek işindeki verimliliğin düşeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir