AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok düşünmek

Kahve falında çok düşünmek

Kahve falında çok düşünmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında çok düşünmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında kıyameti düşünmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında iş düşünmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında eşinin aldattığını düşünmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi düşünmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliliği düşünmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu düşünmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında taşınmayı düşünmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir