AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle tartışmak

Kahve falında sevgilisiyle tartışmak

Kahve falında sevgilisiyle tartışmak hayırlı bir işe başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ileri gideceğine, içine kapanacağına, işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi tartışmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, herkesten ileriye gideceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili tartışmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tartışmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, mal mülk edineceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili tartışmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tartışmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, aç kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir