AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta su içmek

Kahve falında ayakta su içmek

Kahve falında ayakta su içmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında ayakta su içmek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında ayakta su içmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek büyük kazançlar sağlanılacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu su içmek tatsızlıkların yaşanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Kahve falında cam şişeden su içmek giderileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden su içmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeden su içmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında kaynak suyundan içmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa su içmek başarısız ve mutsuz olacağına, çalışmalarının beğenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir