Kahve falında sevdiğinle sarılmak

Kahve falında sevdiğinle sarılmak sevdiği birini kırmaya, tabiri caizse can bulacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle sarılmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine arkadan sarılmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarılmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarılmak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir