AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle otobüse binmek

Kahve falında sevdiğinle otobüse binmek

Kahve falında sevdiğinle otobüse binmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, düzeninin sarsılacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyle otobüse binmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle otobüse binmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir otobüse binmek tüm özlemini gidereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında servis otobüsüne binmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle otobüse binmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz otobüse binmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir