AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ev sahibi olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin nikahını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak garanti olacak makama oturacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle nikahlanmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, nefsine yenileceğine delalettir.

Kahve falında nikah masasından kalkmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle nikahlanmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imam nikahı kıydığını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir